Feel the Experience!
Communie & lentefeest reportages
Het communiefeest of lentefeest van je kind is een unieke gebeurtenis. De uitnodiging van het feest, het communie­kaartje en het bedank­kaartje spelen hierin een belangrijke rol. Ik zorg voor de foto’s die jullie willen via een leuke en spontane fotoreportage van jullie kind. De reportage kan buiten gebeuren op een locatie die jullie zelf mogen bepalen of in mijn fotostudio te Tessenderlo. Weten jullie al een perfecte locatie? Contacteer mij dan nu om alles te bespreken.

Wat jullie ook kiezen jullie krijgen steeds alle foto’s op DVD in hoge resolutie, zonder logo. Samen met het ontwerp van een origineel en creatief communie of lentefeest kaartje. Volledig ontworpen naar jullie stijl en wensen. Er zijn dus na de reportage geen extra kosten verbonden aan de foto’s, wat bij de meeste andere fotografen wel het geval is.

Daarna kunnen jullie het kaartje digitaal doorsturen naar een drukker of een online foto­service. Als jullie met een online foto­service werken dan zorg ik ervoor dat jullie kaartje de afmetingen heeft van een standaard foto formaat (vb. 10cmx15cm). Willen jullie de kaartjes liever meteen bij de hand hebben? Dan kunnen jullie het ontwerp natuurlijk ook meenemen naar een foto­kiosk. Daar worden de kaartjes meteen, ter plaatse, voor jullie afgedrukt. Contacteer mij om jullie wensen uitgebreid te bespreken.

De foto’s van de reportage kunnen natuurlijk perfect gebruikt worden op jullie uitnodiging en het bedank­kaartje. Maar ze zijn ook ideaal om een leuk album mee te maken als cadeau voor meter, peter of opa en oma. Doordat jullie alle foto’s op DVD krijgen in groot formaat, kunnen jullie dit album perfect zelf ontwerpen. Willen jullie toch liever een iets professioneler album dan kunnen jullie hiervoor natuurlijk ook bij mij terecht. Omdat jullie uit verschillende album soorten kunnen kiezen en ik deze apart aanbied, hebben zij een eigen album pagina op mijn website.

Tijdens de foto­reportage kan je kind eventueel ook van kleding wisselen. Dit zorgt voor meer variatie in de foto’s. Plus hierdoor is het mogelijk om een leuke foto op jullie uitnodiging te zetten, terwijl de communie­outfit nog een verrassing blijft. Breng gerust persoonlijke spullen van je kind mee, zoals bijvoorbeeld een muziek instrument, een knuffelbeer, een voetbal, enz. Is je kind dol op jullie huisdier? Dan is het misschien een leuk idee om samen van hen foto’s te maken. Als jullie dit graag zouden willen, vermeld dit dan wel meteen bij de bespreking van de foto­reportage.

Maak ruim op voorhand een afspraak voor een reportage. Zo kunnen we makkelijk een datum inplannen, eventueel samen met een back–up datum in geval van slecht weer. Hieronder kunnen jullie de prijzen voor een communie of lentefeest reportage terugvinden. Voor een reportage op locatie wordt er een verplaatsingskost bijgerekend. Deze extra kost is afhankelijk van de plaats waar de reportage zal plaats­vinden. Het tarief voor de verplaatsing kan je ook hieronder vinden. Ben je benieuwd naar de exacte totale prijs? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan.Prijzen communie/lentefeest reportages
 • Communie/lentefeest reportage in studio
  Dit omvat een reportage van maximaal 45 minuten in mijn fotostudio te Tessenderlo. Inclusief alle foto’s op een gepersonaliseerde DVD, in hoge resolutie, zonder logo. Samen met 1 digitaal ontwerp van een communie of lentefeest kaartje.
  Prijs: € 135

 • Communie/lentefeest reportage op locatie
  Dit omvat een reportage van maximaal 1 uur op een locatie naar keuze. De prijs is exclusief verplaatsingskosten, inclusief alle foto’s op een gepersonaliseerde DVD, in hoge resolutie, zonder logo. Samen met 1 digitaal ontwerp van een communie of lentefeest kaartje.
  Prijs: € 100

 • Verplaatsingskosten
  Verrekend per gereden kilometer.
  Prijs: € 0.35/km


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Hebben jullie nog vragen of zijn jullie nog niet helemaal overtuigd? Contacteer mij en ik zal al jullie vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Of bekijk mijn portfolio van communie reportages en laat je overtuigen. Willen jullie graag een reportage laten maken? Contacteer mij dan om een datum vast te leggen en alles te bespreken.