Feel the Experience!
Vriendinnenshoots
Heb je zin in een leuke avond met je vriendinnen? Dan is mijn vriendinnenshoot iets voor jullie! We beginnen met een glaasje bubbels. Daarna zal een professionele visagiste jouw gezicht laten stralen en wordt je haar professioneel gestyld. Zo ben je volledig klaar voor de fotoreportage. Jouw persoonlijke fotosessie gaat dan van start. Je staat zelf als model volledig in de spotlights, eventueel met verschillende outfits.

Je vriendinnen kunnen van je persoonlijke sessie meegenieten vanuit de andere kant van de studio. Ondertussen worden ook zij één voor één volledig klaargestoomd voor hun persoonlijke fotosessie. Na de individuele sessies maken we leuke groepsfoto's. Op het einde van de shoot krijgen jullie ook nog een boordevolle goodiebag mee. Interesse? Contacteer mij dan om jullie persoonlijke vriendinnenshoot vast te leggen.

Een vriendinnenshoot kan ook een onderdeel zijn van een vrijgezelle avond. Je kan een vriendinnenshoot doen vanaf 3 personen. Elke persoon krijgt een volledig gepersonaliseerde DVD met alle foto's van de shoot, in hoge resolutie, zonder logo. Deze zijn dus perfect geschikt om een canvas van te laten maken of om op je facebook pagina te zetten. Maar ook om het verloop van de vrijgezellenavond te tonen op het trouwfeest. Willen jullie de vrijgezelle een onvergetelijke shoot bezorgen? Contacteer mij om een datum vast te leggen en alles te bespreken.

Hieronder kan je de prijzen voor een vriendinnenshoot terugvinden. Visagie en/of hairstyling voor een aantal personen is een optie. Dit maakt de avond extra leuk, maar dit is niet noodzakelijk om de shoot te laten doorgaan. Ben je benieuwd naar de exacte totale prijs? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan.


Prijzen vriendinnenshoots
 • Vriendinnenshoot
  Dit omvat een leuke fotoreportage van min. 3 personen. Inclusief 15 min. fotoshoot tijd per persoon en voor de ganse groep. Elke persoon krijgt een glaasje bubbels en een leuke goodiebag. Plus alle foto’s op een gepersonaliseerde DVD, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 65/persoon

 • Visagie
  De mooiste eigenschappen van je gelaat worden accentueert waardoor je gezicht zal stralen.
  Prijs: € 21/persoon

 • Hairstyling
  Je haar wordt gestyled, opgestoken of gekruld op een professionele manier.
  Prijs: € 21/persoon


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Heb je nog vragen of ben je nog niet helemaal overtuigd? Contacteer mij en ik zal al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Of bekijk mijn vriendinnenshoot portfolio en laat je overtuigen. Wil je graag een vriendinnenshoot laten maken? Neem contact op om een datum vast te leggen en alles te bespreken.