Photographic Design Ellen
Feel the Experience!
Facebook uwfotograafellen
Instagram photographicdesignellen
Email Photographic Design Ellen
Image 2Image 3Image 4Image 1
Portfolio »

Boudoir shoots

Boudoir fotografie is een sexy foto­reportage in lingerie in een sfeervolle omgeving. Het is een zeer leuke en unieke belevenis waarbij je jezelf op en top vrouw voelt. Dit kan met of zonder je partner. Een boudoir shoot gaat meestal door in een ruime romantische kamer van een hotel of in mijn studio suite. Kleding en lingerie moet je natuurlijk zelf voorzien. Tijdens de shoot bepaal je zelf hoe ver je gaat i.v.m. uitdagende poses en naaktheid.

Probeer minstens een 4 a 5 lingerie setjes te voorzien als je die hebt. Je mag natuurlijk ook meer lingerie voorzien. Juwelen zoals parelsnoeren, halskettingen, ringen, enz. zijn ook geen probleem. Ik raad aan om op de dag van de shoot geen te strakke kleding te dragen omdat lingerie of kleding kan doordrukken in de huid. Dit kan dan op de foto’s achteraf zichtbaar zijn. Tijdens de shoot zelf mag je natuurlijk wel mooi aansluitende lingerie dragen.

Ook schoenen zijn natuurlijk belangrijk. Hoge hakken of pumps kunnen een foto nog sexier maken. Zorg er wel voor dat ze zeker proper zijn. Breng gerust meerdere paren mee zodat je eventueel ter plaatse nog kan kiezen welk paar het beste bij je lingerie past. Een bijpassende nylon of net kous is ook altijd leuk om het geheel compleet te maken.

Hieronder kan je de prijzen voor een boudoir shoot terugvinden. De prijs van de hotel kamer komt er natuurlijk ook nog bij. Tenzij je de reportage in mijn fotostudio wil laten doorgaan, die als hotel suite zal worden opgesteld.
Meer info »

Hotel suite opstelling in mijn fotostudio


Hotel suite opstelling in studio voor boudoir shoots


Prijzen boudoir shoots

Horizontale scheidingslijn
 • Boudoir shoot op locatie (1uur)
  Alle gemaakte foto’s via USB in hoge resolutie zonder logo, gratis visagie voor 1 pers. en professionele begeleiding i.v.m. poses gedurende de volledige reportage. De prijs is excl. verplaatsing en mogelijke hotel/locatie kosten.
  Prijs:
  € 325

 • Boudoir shoot in studio suite (1uur)
  Alle gemaakte foto’s via USB in hoge resolutie zonder logo, gratis visagie voor 1 pers. en professionele begeleiding i.v.m. poses gedurende de volledige reportage. De reportage gaat door in mijn fotostudio in Tessenderlo die als hotel suite zal worden opgesteld.
  Prijs:
  € 445

 • Extra reportage tijd
  Gelieve bij de reservatie mee te geven hoeveel extra tijd je graag wil voorzien.
  Prijs:
  € 75/half uur

 • Zwart-wit en sepia bewerkingen
  Alle originele foto’s zullen ook digitaal beschikbaar gemaakt worden in zwart-wit en sepia kleur.
  Prijs:
  € 39

 • Visagie
  Met een professionele make-up zal je gezicht stralen.
  Prijs:
  € 45/persoon

 • Hairstyling
  Je haar wordt gestyled, opgestoken of gekruld op een professionele manier.
  Prijs:
  € 45/persoon

 • Verplaatsingskosten
  Verrekend per gereden kilometer.
  Prijs:
  € 0.45/km

*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW
Horizontale scheidingslijn

Ben je helemaal overtuigd of heb je nog vragen? Contacteer mij dan nu om alles te bespreken. Of bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen.