Feel the Experience!
Door de heropflakkering van het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om pasfoto's te laten maken.
Image 2Image 3Image 4Image 1
Portfolio »
Vriendinnenshoots
Heb je zin in een leuk moment met je vriendinnen? Dan is mijn vriendinnenshoot iets voor jullie! We beginnen met een glaasje bubbels. Daarna zal mijn visagiste jouw gezicht laten stralen en wordt je haar professioneel gestyld. Jouw persoonlijke fotoshoot gaat dan van start.

Je vriendinnen kunnen meegenieten van jouw shoot vanuit de andere kant van de studio. Ondertussen worden ook zij één voor één volledig klaargestoomd voor hun persoonlijke shoot. Na de individuele shoots maken we leuke groepsfoto’s. Op het einde van de shoot krijgen jullie ook nog een boordevolle goodiebag mee.

Een vriendinnenshoot kan ook een onderdeel zijn van een vrijgezelle avond. Je kan een vriendinnenshoot boeken vanaf 3 personen. Elke persoon krijgt na de shoot een link toegestuurd via WeTransfer met alle gemaakte foto’s, in hoge resolutie, zonder logo. Willen jullie de vrijgezelle een onvergetelijke shoot bezorgen? Contacteer mij om een datum vast te leggen en alles te bespreken.

Onderaan kan je de prijzen voor een vriendinnenshoot terugvinden. Visagie en/of hairstyling voor een aantal personen is een optie. Dit maakt de avond extra leuk, maar dit is niet noodzakelijk om de shoot te laten doorgaan. Ben je benieuwd naar de exacte totale prijs? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan.
Meer info »

Prijzen vriendinnenshoots
 • Vriendinnenshoot (min. 3 pers.)
  15 min. fotoshoot tijd per persoon en voor de ganse groep. Elke persoon krijgt een glaasje bubbels, een leuke goodiebag en alle gemaakte foto’s digitaal via WeTransfer, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 65/persoon

 • Visagie
  De mooiste eigenschappen van je gelaat worden accentueert waardoor je gezicht zal stralen.
  Prijs: € 25/persoon

 • Hairstyling
  Je haar wordt gestyled, opgestoken of gekruld op een professionele manier.
  Prijs: € 21/persoon


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Ben je helemaal overtuigd of heb je nog vragen? Wil je graag een vriendinnenshoot boeken? Neem contact op om een datum vast te leggen en alles te bespreken. Of bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen.